Een ketel van Vaillant

Vaillant is misschien wel het bekendste merk onder de CV ketel fabricanten. Dit bedrijf bestaat inmiddels al 140 jaar en in die jaren hebben zij natuurlijk behoorlijk wat kennis opgebouwd. Een ketel van Vaillant staat dan ook garant voor kwaliteit.

Zij zijn vooral bekend om hun hr-ketels die één van de hoogste rendementen behalen van alle ketels die momenteel verkrijgbaar zijn. Een hoger rendement betekend voor jou als consument een hogere besparing op de energiekosten. Een Vaillant ketel betekend dus een hogere besparing, waardoor de investering in een nieuwe ketel des te sneller terug verdiend is.

Beste koop volgens de consumentenbond

De nieuwe ecoTEC plus hr-ketel van Vaillant is als beste uit de test naar voren is gekomen en uitgeroepen tot de beste koop door de consumentenbond. Een CV ketel van Vaillant is bovendien zeer betaalbaar waardoor de prijs/kwaliteit verhouding voor deze ketels onevenaarbaar is. Zij garanderen je van de best mogelijke efficiëntie en het hoogste rendement. Dit alles maakt het niet zo’n moeilijke beslissing om een ketel van Vaillant te kiezen voor het verwarmen van je woning.

Vaillant bestaat 140 jaar

Omdat Vaillant momenteel meer dan 140 jaar bestaat geven zij ook cadeaus weg als je kiest om een cv-ketel aan te schaffen. Wanneer je nu een ecoTEC plus hr-ketel koopt dan krijg je er gratis een thermostaat bij van Vaillant met een waarde van 200 euro. Des te meer reden om nu je ketel te laten vervangen voor een ketel van Vaillant. Hiermee haal je de beste kwaliteit voor de beste prijs in huis.